fbpx

GrowingFuture:

Time to Grow Academy

Leer hoe wij organisch naar 500k+ volgers zijn gegroeid met virale content zonder ons eigen gezicht te laten zien op Instagram en TikTok, en hoe je daarmee je droomklanten aantrekt.

 

3+ Jaar ervaring

Organisch groeien op TikTok en Instagram

550.000+ volgers

Gegenereerd door virale content

5+ Jaar

Social Media Experts

Complete en resultaatgerichte videocursus social media

Hoe groei je naar 500.000+ volgers en meer door het aantrekken van de juiste doelgroep

Wat is je merkverhaal en hoe vertaal je dat door naar een strategie en onderscheidend contentplan?

Toegang tot de exclusieve Time to Grow Community

Time to Grow Academy

Time to Grow Academy is de meest complete online cursus speciaal voor ondernemers en bedrijven welke effectief willen groeien op TikTok en Instagram. Bouw aan je eigen online community en maak van je volgers fans. Wees authentiek en onderscheidend! 

Met deze laagdrempelige DIY-cursus willen wij onze kennis voor iedereen toegankelijk maken. Je hoeft niet langer enorm veel kosten te maken aan cursussen waar duizenden euro’s voor gevraagd wordt.  

We laten je zien hoe het ons gelukt is te groeien naar 500.000+ volgers en meer. Het is een hands-on social media cursus, wat betekent dat je meteen de belangrijke stappen uit kan voeren tijdens het kijken. 

We nemen je mee in de reis van je bedrijf, intenties en merkverhaal waardoor we tot een unieke strategie kunnen komen die jouw onderscheid van de markt. Met een creatief contentplan ga jij het verschil maken en trek je klanten aan die je wil aantrekken. 

Voor deze online cursus heb je geen social media vaardigheden of ervaring nodig. Wij leren je alles wat je nodig hebt om succesvol te worden! Volg samen met ons dit stapsgewijze programma en netwerk tegelijkertijd met gelijkgestemden.

 

Door Sander en Sharon

Sander is in 2020 begonnen met het opzetten van een Instagram en TikTok account binnen de Formule1 wereld. Binnen 2 jaar tijd heeft hij uitzonderlijke resultaten behaald. Zijn kennis en geheime technieken hebben er al vele keren voor gezorgd dat video’s wereldwijd viraal zijn gegaan. De meeste van zijn video’s zijn tientallen miljoenen keren bekeken. Een mega trackrecord! 

Sharon is in 2018 begonnen met een social media agency en heeft in de afgelopen vier jaar tientallen bedrijven geholpen met het opzetten van een strategie waarmee zij hun bedrijfsdoelen haalden. Vaak wordt daar een crossmediale campagne voor ingezet om zo de ideale klant te bereiken. Nu helpt ze ondernemers met 1-op-1 coaching en trainingen op het gebied van social media. Alle opgedane kennis is nu voor iedereen toegankelijk gemaakt in deze academy. 

 Wat ga je leren? De modules

1. Intro

  Deze module staat in het teken van kennismaken. We bekijken jouw doelstelling en bespreken het traject.

  2. TikTok

  We maken kennis met TikTok. Hoe werkt de app? Wat zijn de basics? Hoe zet je TikTok zakelijk in? Dit wordt allemaal besproken.

  3. Social Media kanalen, wat kun je ermee?

  Welke social Media kanalen bestaan er eigenlijk en wat is er relevant voor jouw bedrijf.

  4. Strategie en doelgroep

  Bepaal je doelroep, bedenk doelstellingen en maak een social media plan. We nemen je stap voor stap mee in dit proces.

  5. Branding op Instagram

  Het belang van een goede eerste indruk voor jouw ‘online visitekaartje’. Denk aan een biografie, logo/ branding, website en contactgegevens. Dit zijn stuk voor stuk hele belangrijk onderdelen.

  6. Hoe groeien op Instagram

  Alle functionaliteiten worden besproken. Hashtagonderzoek voor de beste vindbaarheid via Hashtags, interactie met je volgers en Instagram statistieken lezen.

  7. Branding op TikTok.   

  Het belang van een goede eerste indruk voor jouw ‘online visitekaartje’ op TikTok. Denk aan je biografie, logo/ branding, website en contactgegevens. Dit zijn stuk voor stuk hele belangrijk onderdelen.

  8. Content maken vanuit je hart

  We geven je tips & tricks voor goed werkende content. Samen met een paar handige tools ga je zelf aan de slag en maak je je eerste content.

  9. Meta & Advertenties

  Hoe stel je de Facebook business manager goed in, hoe analyseer je Facebook Ads en hoe bouw je een community op?

  Schrijf je in voor de wachtlijst!

  Op dit moment zijn we nog bezig met de ontwikkeling van de cursus. Je kan je wel alvast inschrijven voor de wachtlijst!

  Chat openen
  Stuur ons een Whatsappbericht!
  Hallo! 👋
  Hoe kunnen we je helpen?