fbpx

Appointment Setting

Hoe waardevol zou het voor jouw bedrijf zijn om meer met jouw doelgroep te connecten en je zakelijke doelen te halen?

 

Meer omzet nodig, maar hoe?

Alle opties al gehad voor je gevoel

Geen tijd voor koude aquisitie?

Of geen zin in

Het lukt je niet om calls in te plannen?

Geen ervaring of geen zin

Herken jij jezelf in een van deze punten?

Je kent het vast wel, je hebt een super mooi aanbod, maar de sales komen niet binnen. Het kan ontzettend frustrerend zijn om veel tijd en energie te steken in jouw diensten of producten, maar niet de gewenste resultaten te zien. Je vraagt je misschien af hoe je meer klanten kunt bereiken en jouw omzet kunt verhogen.

Je hebt een super mooi aanbod?

Maar de sales komen niet binnen zoals je had gehoopt? Het kan erg frustrerend zijn als je hard hebt gewerkt aan het creëren van een waardevol product of dienst, maar de resultaten blijven uit.

Je stopt veel tijd in aquisitie?

Als ondernemer is het begrijpelijk dat je soms overweldigd raakt door de vele taken die je moet uitvoeren, zoals het beheren van je team, het vinden van nieuwe klanten en het bijhouden van administratie.

Je bent niet alleen!

Als je jezelf hierin herkent, dan ben je niet alleen. Veel ondernemers hebben moeite met het beheersen van hun taken en het vinden van een balans tussen werk en privé. En dit kan resulteren in het missen van kansen en het niet realiseren van hun volledige potentieel.

Het kan anders!

 

Het is mogelijk dat dit alles voor jou geen rol meer speelt! Met een professionele Appointment Setter aan jouw zijde, kun je je agenda beter beheren en je focussen op wat je het beste doet: jouw coaching of dienstverlening. Door de verantwoordelijkheid van het plannen van afspraken uit handen te geven, kun je meer tijd besteden aan het helpen van jouw klanten en het laten groeien van jouw bedrijf.

Harde cijfers!

Relevante sales calls per maand extra

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het vinden van de juiste doelgroep en het leggen van waardevolle contacten.

Nieuwe connecties per maand

We gaan op zoek naar relevante connecties, waardoor je met content de doelgroep kan opwarmen.

%

Meer omzet door Appointment Setting

Onze werkwijze werkt! Er gingen meerdere ondernemers je voor waar wij met onze methode de omzet hebben verhoogt.

Wat is Appointment Setting?

Appointment setting is het proces waarbij professionals afspraken inboeken tussen een bedrijf en potentiële klanten of partners. Het doel is om waardevolle ontmoetingen te faciliteren waarin zakelijke kansen besproken kunnen worden. Dit wordt bereikt door proactief contact op te nemen met potentiële klanten en afspraken vast te leggen, wat resulteert in waardevolle zakelijke relaties.

Lees meer over Appointment Setting in onze blogs!

J
J

Wat is Appointment Setting? Alles wat je moet weten!

Wat is Appointment Setting? Alles wat je moet weten! In de wereld van sales, marketing en community management is appointment setting een essentiële strategie om leads om te zetten in waardevolle klanten. Maar wat houdt deze term precies in en hoe kan het jouw bedrijf...

Hoe automatiseer je jouw sales funnel en verhoog je je conversies?

Hoe automatiseer je jouw sales funnel en verhoog je je conversies? Als ondernemer begrijp je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om een gestroomlijnde en effectieve verkoopfunnel te hebben. Maar wist je dat je dit proces verder kunt verbeteren door...

Wat levert Appointment Setting jou op? Verhoog je omzet met leadgeneratie!

Wat levert Appointment Setting jou op? Verhoog je omzet en genereer waardevolle leads! Als ondernemer weet je dat leadgeneratie van cruciaal belang is voor het succes van je bedrijf. Maar het is vaak een uitdaging om kwalitatieve leads te vinden en deze om te zetten...

Hoe kan Appointment Setting helpen bij het genereren van leads en het vergroten van de omzet?

Hoe kan Appointment Setting helpen bij het genereren van leads en het vergroten van de omzet? Het genereren van leads en het verhogen van de omzet zijn twee cruciale doelen voor jou als ondernemer. Een effectieve strategie die hierbij kan helpen, is Appointment...

Voor wie is Appointment Setting?

Voor wie is Appointment Setting? Als coach, dienstverlener of professional weet je hoe belangrijk het is om in contact te komen met potentiële klanten. Maar soms kan het lastig zijn om die klanten te vinden en afspraken te maken. Dat is waar Appointment Setting om de...

Wil jij Appointment Setter worden?

Of wil je deze skill zelf inzetten voor je business?

Er is altijd vraag naar!

Ontvang hier meer informatie

De voordelen van een Appointment Setter

Heb je er ooit aan gedacht om een Appointment Setter in te huren om je bedrijf te helpen bij het maken van afspraken? Het hebben van een professionele Appointment Setter kan een enorm verschil maken voor de groei en het succes van je bedrijf.

Bespaar tijd

Een Appointment Setter kan je veel tijd besparen door het plannen en beheren van afspraken uit handen te nemen. Zo heb je meer tijd voor andere belangrijke taken die je bedrijf nodig heeft.

Kwalitatieve leads

Een professionele Appointment Setter heeft de vaardigheden en ervaring om kwalitatieve leads te vinden en te overtuigen om een afspraak te maken. Hierdoor heb je meer kans op succesvolle afspraken en uiteindelijk meer verkoop.

Verhoogde productiviteit

Met een Appointment Setter heb je meer tijd en energie om je te richten op de productiviteit van je bedrijf. Zo kun je je tijd besteden aan het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, of aan het verbeteren van je klantenservice.

Professionele uitstraling

Een Appointment Setter kan je bedrijf een professionele uitstraling geven. Potentiële klanten zullen zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je hun tijd respecteert door efficiënte en effectieve afspraken te maken.

Het team

Sharon Spoelstra

Social Media Expert, Appointment Setter

Sharon is in 2018 begonnen met een social media agency en heeft in de afgelopen vier jaar tientallen bedrijven geholpen met het opzetten van een strategie waarmee zij hun bedrijfsdoelen haalden. Vaak wordt daar een crossmediale campagne voor ingezet om zo de ideale klant te bereiken. Nu helpt ze ondernemers met 1-op-1 coaching en trainingen op het gebied van social media. Alle opgedane kennis is nu voor iedereen toegankelijk gemaakt in deze academy. 

Tim van Engelen

Appointment Setter

Tim heeft, na een succesvolle periode als manager, zich gespecialiseerd in Appointment Setting. Zijn aanpak is gericht op een grondig begrip van de doelgroep, zodat hij effectieve afspraken kan maken en doelstellingen kan behalen. Hij is ervan overtuigd dat zijn professionele en persoonlijke aanpak het verschil kan maken voor jouw klanten en kan bijdragen aan de groei van je bedrijf.

e-book-growingfuture

Appointment Setting: Onze bevindingen binnen de B2B Markt

Ben je een ondernemer die zich focust op B2B? Wil je er achter komen of Appointment Setting via LinkedIn wat voor jouw business is?

e-book-growingfuture

Interesse?

Heb je interesse in een van onze setters? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?