fbpx

Klantcases

Fresh-Office

Fresh-Office is dé specialist in kantoormeubilair, cablemanagement, facility oplossingen en IT. Een gedreven team welke elke dag zich hart maakt om de beste sparringspartner voor klanten te zijn. Voor Fresh-Office hebben we een social media plan en strategie opgezet om de naamsbekendheid te vergroten en het merkverhaal naar buiten te brengen.

Fresh-Office heeft namelijk sinds dit jaar een hele nieuwe branding en is overgegaan van de naam MCW PROFS naar Fresh-Office, dit is voor velen niet duidelijk kenbaar gemaakt. Door de inzet van LinkedIN, invites sturen, interactie en SEO/SEA kunnen we sturen op bereik, de naamsbekendheid vergroten en het merkverhaal naar buiten brengen.

The Gym Houten

The Gym Houten is een hele trouwe klant, wij mogen al 3 jaar met hen samenwerken. Eén van de eerste klanten en nog still going strong. Daar zijn we trots op! Voor hen zetten we langere tijd een crossmediale campagne in op Instagram en Facebook en bereiken we door middel van Reels, stories en lokale targetting de juiste mensen.

We hebben hier te maken met een lokaal bedrijf, wat een hele andere inzet vraagt dan een nationaal keten of bedrijf. Hier is mond op mond belangrijk, ervaring en community building. Activeren van leden door middel van stories en reposten. Elk kwartaal komen we langs om content te schieten tijdens de groepsles Calisthenics of de Small Group training, welke we dan de maanden erna in kunnen zetten via diverse interfaces.

Ciconia

Ook Ciconia mogen we benoemen als een trouwe klant en we werken al langere tijd fijn samen met elkaar. Ciconia is de vastgoedinvesteerder in Wales en de UK. Ook hier zijn we bezig expertise status te claimen op zowel TikTok, Instagram, Facebook en LinkedIn. We plaatsen elke week ongeveer vier TikTok en Reels, waarmee we discussie kunnen starten en interactie vergaren.

Engagement en een hoog bereik is belangrijk, want het doel is investeerders vinden voor ambitieuze projecten in de UK.

F1-Home

Sander heeft in twee jaar tijd een TikTok en Instagram F1-fanaccount laten groeien naar 500k+ volgers. Zijn verhaal is uniek, hij neemt je helemaal mee in de groei, uitdagingen en knelpunten in zijn avontuur.

Hoe blijf je uniek in deze concurrerende wereld waar copycats op de loer liggen? Hoe heeft hij 1 van de grootste communities opgebouwd binnen de racewereld?
Het hele verhaal is te lezen in de volgende blog, hoe heeft hij deze bizarre groei in zo’n korte tijd bewerk kunnen stellen?

Hij heeft zijn bereik zien groeien van een aantal honderden, naar een paar duizend, naar honderdduizenden en vervolgens naar miljoenen mensen…

Rovary

Voor de webshop van Rovary hebben we een crossmediale campagne opgezet voor FB, IG, TikTik en LinkedIn.
Het doel is Rovaty als nummer één aanbieder van de CO2 meters neer te zetten in heel de Benelux en meer volgers te genereren zowel organisch als paid.

Dat resulteert in:

  • Naamsbekendheid vergroten door middel van een crossmediale campagne op TikTok, Instagram, Pinterest en LinkedIn
  • #1 in de markt status claimen
  • Verplichting van de CO2 meters aan iedereen in NL kenbaar maken
  • De gezondheidsvoordelen van de CO2 meter kenbaar maken > brandstory naar buiten brengen / voordelen / brandidentiteit

Hoe?
– 2 story’s per week
– 2 post per week
– 2 Reels p/m

1,2..8 Entertainment & Promotie

Als je aan feest denkt, denk je aan 1,2..8. Vanuit Nieuwegein werkt een 8 koppig team dagelijks aan totaal- en deeloplossingen voor events, promoties, activaties, shows en promotie door heel Nederland. Dit doen zij voor bedrijven en winkelcentra.

Op het gebied van evenementen en promotie moet je denken aan grote all-in verzorgde bedrijfsfeesten, (her)openingsideeën, winkelcentrumpromotie-concepten, uitvoerende handjes en meer…

Sinds begin dit jaar zijn we begonnen met het verzorgen van de LinkedIn, met zowel actuele content als het laten groeien van de pagina, het connecten met interessante profielen en hen aanspreken met mooie verhalen.

Heb jij een LinkedIn vraagstuk liggen, wil je meer waardevolle connecties of ben je toe aan een content-partner? We are your team!

Werk met mij

Heb je interesse om met me samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?