fbpx

GrowingFuture:

LinkedIn Booster Traject

Hoe waardevol zou het voor jouw bedrijf zijn om meer met de doelgroep te connecten en je zakelijke doelen te halen?

 

5+ Jaar ervaring

Groeien op LinkedIn

10.000+ Connecties

Gegenereerd door handmatige verzoeken

2+ Jaar

Apointment Setting

Tijdens het traject stellen we KPI’s op die we samen gaan behalen. Het traject zal een combinatie zijn van AP (appointment setting) en content.

Als social media manager deel ik mijn eerlijke perspectief over de groeimogelijkheden op LinkedIn voor jouw bedrijf – die zijn vaak eindeloos met de juiste strategie. Concreet betekent dit het volgende, Inbound en outbound reach – leads zoeken en uitnodigen / het gesprek aan gaan. Wanneer zij accepteren, worden ze warm gemaakt met sterke content waar zij zich in herkennen. Langzaam aan doen wij follow-ups om de relatie en verbinding te verbeteren, met het uiteindelijke doel toe te werken naar het inplannen van die call (appointment setting). Wekelijks nodigen we max. 10 leads uit die we zelf zoeken.

Alle Inbound dm’s (de dm’s die verstuurd worden naar ons) beheren wij, waar ook AP op gezet wordt. Doordat we zelf een traject appointment setting hebben gevolgd, weten we precies hoe we leads warm maken voor het plannen van een call.

Naast AP is content een heel belangrijk onderdeel. De content moet zorgen voor Inbound reach, hierdoor moeten we echt inspelen om pijnpunten van de doelgroep. We plaatsen 1-2 keer per week een sterk bericht vanuit een persoonlijk of zakelijk account. Dit, in combinatie met outbound reach, vergroot het netwerk aanzienlijk en laat je bereik op content organisch groeien (zonder te moeten investeren in dure ads). Een ander voordeel is dat ze in JOUW netwerk zitten, hierdoor zullen ze vanaf nu altijd je berichten zien – bij ads is dit vaak iets eenmaligs.

De investering voor het project

Linkedin booster programma

Bij afname van 3 maanden

€ 650 p/m

 • Intake
 • Social Stategy
 • Content Creation 8 posts p/m
 • Outbound reach: 10 leads p/w
 • Appointment setting: warme gesprekken
 • Branding

AANBEVOLEN

Linkedin booster programma

Bij afname van 6 maanden

€ 550 p/m

 • Intake
 • Social Stategy
 • Content Creation 8 posts p/m
 • Outbound reach: 10 leads p/w
 • Appointment setting: warme gesprekken
 • Branding

Hoe waardevol zou het voor jouw bedrijf zijn om meer met de doelgroep te connecten en je zakelijke doelen te halen?

Nog steeds niet overtuigd?

In de laatste 6 maanden zijn wij in staat geweest om de omzet van meer dan 40 ondernemers te laten exploderen met dit Booster Traject.

Wij geloven echt in deze methode en- zijn ervan overtuigd dat het je zal helpen de groei te creëren die je altijd al wilde en een service business op te bouwen waar je van houdt, doen wat je leuk vindt.

Werk met mij

Heb je interesse om met me samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?