fbpx

Over ons

Leuk dat je op deze pagina kijkt!

Wij zijn Sharon en Tim, en samen runnen we een Appointment Setting Bureau voor B2B.

Wij helpen ondernemers op te schalen naar meer omzet en klanten, zonder dat ze zelf 24/7 aan het werk hoeven.

Dit doen we door onze strategieeen en methodes in te zetten, met een sterke focus op relatiebeheer (niet salesy). Dat kan op de kanalen LinkedIn en Instagram.

Hiervoor werkten we beiden als social media manager, maar we misten erg de connectie en verbinding. Social media is over het algemeen veel “zenden”. Niet altijd zo zeer gericht op echt connecten.

Onze Samenwerking
Hoe houden wij het 24/7 samen vol als (business)partners en ondernemers?

Ondernemen met je partner is echt een andere tak van sport kan ik je verzekeren haha. Het neemt de nodige uitdagingen met zich mee.

Zeker als je beiden zo’n verschillend karakter hebt. Waar Tim van Engelen juist heel rationeel beslissingen neemt, kan ik beter beslissingen maken op gevoel en intuïtie.

Uiteindelijk denk ik wel dat we elkaar kunnen versterken hierin, doordat we juist zo verschillend beslissingen nemen.

En hoe mooi is het dat we samen dezelfde droom najagen, dit kunnen delen. Beiden 100% geven voor onze business die we aan het bouwen zijn.

Met onze grootste drijfveer; dat we freedom chasers zijn.
houden wij het 24/7 samen vol als (business)partners en ondernemers?

Mocht je het leuk vinden eens 1:1 te sparren, voel je vrij om wat in te plannen in Sharons agenda. Stuur via onderstaand formulier een bericht!

socialmedia

Werk met ons

Heb je interesse om met ons samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?