Over ons

Het begrip Storytelling Campagne heb je vast een aantal keer gehoord. Het is een veelgebruikte term binnen het social media domein. Maar waarom is storytelling alleen niet genoeg voor een goede campagne?

Een leuk verhaal vertellen is essentieel, maar de harmonie met big data onderzoek is even belangrijk. Denk hierbij aan het gebruik van hashtags, of veelgebruikte zoekwoorden terug laten komen in jouw teksten of op je profiel.

Daarom ben ik niet een grote voorstander van ‘random’ berichten posten. Ik wil samen met jou, in co-creatie, een goede mediastrategie neerzetten. We maken een plan hoe we social media komende maanden inzetten. We draaien een pilot van 3 maanden en brengen alles in kaart; strategie – doelstellingen – waardepropositie – mission statement – focus persona.

En last but not least, Personal Branding! Mijn favoriete onderdeel. Want dit hele verhaal, de killer-strategie, wordt vertaald naar de kanalen. In jouw huisstijl natuurlijk!

Uit alle bovengenoemde onderdelen, de mediastrategie, big data onderzoek en focus persona komen zoveel inzichten. We maken een uniek contentplan. We vertrouwen op onszelf. We gaan terug naar eigen kracht, eigen ervaring, dit wordt het startpunt om jouw bedrijf te laten groeien. De kans is dan super groot dat je je gaat onderscheiden. Dan komt er authenticiteit ipv scarcity omdat je niet kijkt naar concurrenten. Je doet het op jouw manier en daarom ben je anders dan anderen. Je bent geen na-aper die strategieën van anderen kopieert. Je vertrouwt op jezelf omdat je weet wat de beste manier is om anderen te helpen. 

Ik wil afsluiten met…

Maak een afspraak met jezelf. Voor alles wat je doet met je bedrijf vertrouw je 100% op jezelf. Doe gewoon wat jij denkt dat juist is.

Jezelf onderscheiden doe je niet door te kijken naar hoe je concurrentie het doet.

Ik weet zeker dat je met de juiste onderzoeken, brainstorms en interviews tot een passende mediastrategie komt waarmee je een killer-groei gaat realiseren op social media!

En mocht je willen sparren, je weet mij te vinden!

socialmedia

Werk met mij

Heb je interesse om met me samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

15 + 9 =

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?