fbpx

Over ons

Wij zijn GrowingFuture. Hey!

Het bedrijf is opgericht door Sharon. Later kwam Sander erbij.
Wij zijn Sharon en Sander, jeugdvrienden en social media fanaten. Al langere tijd hebben wij enorm veel passie voor het vak. Sander heeft zelf twee grote accounts laten groeien naar 500k+ volgers en is daarmee self-made influencer, Sharon helpt al 4 jaar bedrijven hun doelgroep te bereiken met unieke content.

En nu zijn de krachten gebundeld.

We helpen ambitieuze ondernemers met hun social media marketing, content creatie en het bereiken van doelgroepen…

Door de juiste positionering, concurrentie-analyse en strategie zetten we een social media plan op die ingezet wordt voor 3 of 6 maanden.

Wij zijn dé sparringspartner op het gebied van social, we denken mee over positionering, hoe onderscheid je je, hoe bereik je de doelgroep, en nog belangrijker; hoe activeer je. Echt het bouwen aan een community.

Daarnaast hebben we aparte groeipakketten welke zich resulteren in organisch en paid. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het advertentiebudget.

We bieden een Instagram groeiservice aan, hiermee groei je wekelijks in volgers. Dit wordt allemaal gedaan op basis van lokale targetting. Daarnaast het inzetten van paid advertenties om je berichten bij nieuwe gebruikers te krijgen.

Door de inzet van de juiste content, kanalen en groeiservices bereik jij je doelgroep en ga je interactie aan, hoe leuk is dat?

socialmedia

Werk met mij

Heb je interesse om met me samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?