fbpx

Social media training & coaching

INSTAGRAM, FACEBOOK, TIKTOK EN MEER…

Jij wilt meer klanten halen uit social media? Naamsbekendheid vergroten of je vindt het lastig om leuke posts te bedenken die aanslaan en die impact maken?

Laat ons dan even inspringen op jouw journey, wij komen je helpen. Met 4 jaar ervaring, en een studie mediadesign afgerond aan de Hogeschool Utrecht weet Sharon als geen ander hoe je een brand digitaal opzet en hoe je klanten bindt. Onze Lisa heeft de afgelopen jaren haar Instagram account organisch laten groeien naar 10k+ volgers en mag zich zelf ook een echte Instagramgekkie noemen. Ze weet alle ins- en outs van branding, kleur en hoe je organisch groeit.

 

HOE ZIET DE TRAINING ERUIT?


Alle functionaliteiten van Instagram, Facebook en TikTok

Leer alle ins- en outs van Instagram kennen. Ontdekt de nieuwste features van TikTok en ga samen aan de slag met het maken van stories, boomerangs, prompts of de nieuwste feature de collaborator. 

Contentstrategieplan
Zonder een goed doordacht plan geen aanslaande campagne. Wat willen jullie uitstralen? Dit maken we concreet in de positionering. Welke doelen willen jullie behalen? Ook de communicatiedoelstellingen zijn part of the job. Welke kanalen zetten jullie in? En hoe zorgen we voor groei.

Niets fijners dan een strategieplan voor de komende drie maanden om op terug te vallen. Dat houdt ons scherp, en daar houden we van. 🙂

Social media analyse
We analyseren de huidige kanalen en proberen inzichten op te doen waarmee we conversies kunnen verhogen door enkel de juiste content in te zetten om de doelgroep hiermee te bereiken.

Personal Branding
We personaliseren het kanaal. Denk hierbij aan een passende Mission Statement, profiel- en omslagfoto en biografie in bijpassende huisstijl. 

Storytelling en Asana
Samen met jou, in co-creatie, ontwikkelen we de posts vooruit. Zo heb jij al een aantal berichten klaar liggen voor de komende weken. We werken alle berichten uit en zetten dat in Asana (contentplanning). 

Inplannen in een tool
De berichten worden vervolgens een maand vooruit ingepland in de social media planningstool. Daar vertellen we ook meer over.

Groeien (betaalde advertenties)
Hoe ga je dan een nieuwe doelgroep aanspreken? We gaan samen kijken of we door middel van betaalde ads of de organische way van Lisa jouw kanalen kunnen laten groeien. Hier hebben we allemaal leuke en toepasbare tips voor welke we gaan behandelen.

Wil jij vrijblijvend onze brochure ontvangen met meer informatie? Laat dan een berichtje achter en we mailen het je toe! 🙂

 

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA VAN DE TRAINING

 

 

 

 

Werk met mij

Heb je interesse om met me samen te werken? Super leuk! Of heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem. Stuur me een bericht:

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?