fbpx

Social Crashcourse

Kickstart jouw socials! Leer hoe jij je merk online exposure kan geven.

 

R

3+ Jaar ervaring

Organisch groeien op Instagram & Facebook

20+ Trainingen

Op locatie & online

5+ Jaar

Social Media Experts

Crashcourse - 28 juni

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Is Social Media ook iets ‘wat je er maar bij doet’? Post je nu en dan iets, maar weet je eigenlijk niet precies hoe je te werk moet gaan? Wil je effectief potentiële klanten bereiken en content plaatsen die hen aanspreekt? Tijdens de trainingsdag Social Crashcourse leren we je hoe je een basis kunt leggen voor gerichte online exposure op social media. Met deze laagdrempelige crashcourse word je uitgenodigd om na te denken over hoe jij jouw social media gaat inzetten, leer je de kneepjes van het vak en loop je naar buiten met een kant-en-klaar plan van aanpak!

Inhoud crashcourse

Nooit meer ‘posten om te posten’! Tijdens deze cursus bepaal jij jouw doel voor je social mediakanalen en leer je hoe je een goede basis legt. We zetten de eerste stappen om jouw merk op te bouwen en jouw aantal volgers te laten groeien. We bepalen een contentstrategie en vullen een contentkalender in. Ten slotte bespreken we je zo veel mogelijk tips & tricks voor verschillende social mediakanalen. We delen met liefde onze kennis & kunde die we dagelijks inzetten om onze klanten succesvol te maken op social media.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer uit social media wil halen. De trainingsdag is o.a. geschikt voor ondernemers, marketeers en bedrijven die effectief willen groeien op social media. Let op: dit is een beginnerscursus. Voor deze cursus heb je geen social media vaardigheden of ervaring nodig. Wij leren je alles wat je nodig hebt om bewust de eerste stappen naar succesvolle socials te maken. Volg samen met ons dit stapsgewijs programma en netwerk tegelijkertijd met gelijkgestemden. Maar wees welkom wanneer je ook al wat ervaring hebt, we gaan op ieders zijn of haar business wat dieper in.

Binnenkort kun je je inschrijven voor cursussen voor (semi-)gevorderden en cursussen over specifieke social mediaplatforms. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze wachtlijst.

Onderdelen van de cursus

Social Strategy

  Wat wil jij bereiken met je social media, welke kanalen zijn relevant voor jou en hoe vergroot je je bereik?

  Content Creation

  Met handige tools kun je direct aan de slag met je eigen content, leer je vooruit plannen en maak je je eigen content kalender.

  Tips & tricks

  We geven je zoveel mogelijk tips & tricks mee zodat je met gemak over de standaard valkuilen heen springt!

  Netwerken

  Mogelijkheid om al je brandende vragen te stellen aan social media experts of aan je medecursisten.

  Koffie & thee

  Om de hersenen draaiende te houden.

  Gratis lunch

  Nakletsen, netwerken, en lekkere broodjes eten natuurlijk!

  Schrijf je nu in

  28 juni, Utrecht

  Aan het einde van de cursus loop je naar buiten met een doelstelling, een strategie, een contentplanning en een hersenpan die overloopt met nieuwe ideeën!

  Wij hebben er zin in, het enige wat we nog zoeken ben jij! Schrijf je nu in via het formulier. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging en een betaallink om je inschrijving definitief te maken.

  Kosten: € 250.- ex de btw.

  Inschrijfformulier

  Trainers

  Sharon Spoelstra

  Social Media Expert

  Sharon is in 2018 begonnen met een social media agency en heeft in de afgelopen vier jaar tientallen bedrijven geholpen met het opzetten van een strategie waarmee zij hun bedrijfsdoelen haalden. Vaak wordt daar een crossmediale campagne voor ingezet om zo de ideale klant te bereiken. Nu helpt ze ondernemers met 1-op-1 coaching en trainingen op het gebied van social media. Alle opgedane kennis is nu voor iedereen toegankelijk gemaakt in deze academy. 

  Ilona Buyl

  Online marketing specialist

  Ilona is een online marketeer met focus op social media advertising. Door haar ervaring met video, fotografie en design weet ze precies wat je nodig hebt voor de beste uitstraling voor jouw merk. Dit in combinatie met haar marketingervaring in de evenementensector zorgt ervoor dat Ilona alles weet van het vergroten van de online exposure van je merk of bedrijf.

  Maaike van Woudenberg

  Community building expert

  Maaike is een online marketeer met veel ervaring in data driven marketing en community building. Dit wil zeggen dat ze precies weet hoe ze de jouw doelgroep kan vinden via social media, hen betrekt bij je kanalen en vervolgens geëngageerd houdt met aantrekkelijke content.

  Chat openen
  Stuur ons een Whatsappbericht!
  Hallo! 👋
  Hoe kunnen we je helpen?