fbpx

Sharon: “Ik ben langere tijd stil geweest over hoe het gaat omdat er zoveel op me af is gekomen de laatste tijd. Niet wetende waar te beginnen met schrijven heb ik het maken van eigen verhalen dus alleen maar uitgesteld. 

Ik merk dat ik heel erg zoekende ben in bedrijfsprocessen verbeteren, samenwerken met teams en het opzetten van de TikTok Academy. En dan gaan we eind deze maand ook nog voor een paar maanden naar Bali. Digital nomaden op een andere plek dan NL is altijd een droom van mij geweest. Very exciting dat deze droom nu uitkomt, maar rete spannend dat het nu echt gaat gebeuren. Het plan is om Bali als headquarterst te gebruiken en vanuit daar te reizen naar andere plekjes, zo gaan we eind december nog een paar weken naar Thailand. 

Maar, even terug naar de business. Waar ik razend enthousiast over ben, is dat wij naast onze social media trainingen op locatie, bezig zijn met het ontwikkelen van een online Academy. Dit maakt het mogelijk in je eigen tijd, de stof eigen te maken. De inschrijving voor de Academy is open, daarmee kun je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden. Hoe leuk is dat?

In dit geval zou ik graag met wat ondernemers in contact willen komen welke zich focussen op de B2C markt, omdat ik nog testgebruikers zoek die feedback op de inhoud willen geven. Voel je je aangesproken, neem gerust contact op zodat we een call kunnen plannen.”

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?