fbpx

TikTok Training, Cursus & Workshop

tiktok-zakelijk

De TikTok training: leer hoe je TikTok zakelijk inzet

Tijdens de training nemen wij je mee in het nieuwe social media fenomeen genaamd TikTok.
De vraag is niet of bedrijven TikTok moeten gebruiken, de vraag is; wanneer stappen ze in? De impact van dit platform is huge. Daar kunnen ze een enorm potentieel mee bereiken.
Van jouw bedrijf een online sensatie maken was nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil jij alle geheimen leren van TikTok?

Na 1.5 jaar experimenteren en groeien naar 500.000+ volgers kunnen we wel zeggen dat TikTok geen geheimen meer voor ons heeft.

De cijfers liegen niet!

En de cijfers liegen er niet om: meer dan 1 miljard actieve maandelijkse gebruikers kunnen ook jouw potentieel bereik zijn. Het platform heeft het voor elkaar gekregen in een hele korte periode even groot als Facebook te worden (daar waar Instagram er acht jaar over gedaan heeft).En dit is nog zeker niet het einde: naar verwachting zal TikTok eind 2023 2 miljard actieve gebruikers hebben, en zal het het alle groei van de social media platformen gaan overstijgen.

maandelijkse TikTok gebruikers

tiktok-cijfers

Inhoud van TikTok Training

tiktok-download

TikTok Training basics

Omdat TikTok nieuw is zullen veel mensen nog niet bekend zijn met het platform. Daarom gaan wij de deelnemers door de app heen begeleiden vanaf het moment dat ze de app geïnstalleerd hebben. We zullen uitgebreid bij de interface van TikTok stil staan zodat de deelnemer vol vertrouwen na de training gebruik kan maken van het platform.

Personal branding

We personaliseren het kanaal samen met de deelnemer. Denk hierbij aan een passende Mission Statement, profiel foto, Instagram/YouTube koppeling en biografie in huisstijl.

content-shoot
girls looking-phone

Alle geheimen van het TikTok algoritme

Wellicht heb je al gehoord van het ‘TikTok’ algoritme. Maar hoe werkt het? Dit is een vraag die voor veel mensen onduidelijk is, maar wel één van de sleutels tot succes is. Met meer dan een half miljoen volgers op TikTok hebben wij het algoritme gemasterd, en zullen wij alle geheimen van het algoritme met je delen.

Geluiden op TikTok

Audio is koning! Op TikTok is audio net zo belangrijk als het visuele in je video’s. Niet alleen beeldfragmenten kunnen viraal gaan op TikTok, maar ook ‘geluiden’. Wij gaan dit unieke gedeelte van TikTok van boven tot onder met jou ontleden, zodat jij alle handvaten bezit die jij nodig hebt om het vol vertrouwen zelf toe te passen!

Hoe maak ik een TikTok?

Hoe maak je korte, interessante video’s die aanspreken voor jouw publiek? Hoe gebruik jij de functionaliteiten die het creëren van content gemakkelijk maken op TikTok? Wij gaan jou leren hoe je onderzoek moet doen binnen jouw niche op TikTok, en hoe je video’s die op TikTok staan kunt (her)gebruiken voor jouw volgende virale video!

Wacht niet met instappen, onderneem actie. Schroom niet om een bericht te sturen voor meer informatie!

Let op: het is ook mogelijk een combinatie training te boeken van Instagram & Tiktok, de training zal een werkdag duren en geven wij incompany.

Let op: het is ook mogelijk een combinatie training te boeken van Instagram & Tiktok, de training zal een werkdag duren en geven wij incompany.

Vraag onze social media brochure aan

Wil je meer lezen over de trainingen, de leerdoelen en het programma? Laat dan even een berichtje achter, dan sturen we je zo snel mogelijk onze brochure toe! Vermeld in het bericht: “brochure”.

Chat openen
Stuur ons een Whatsappbericht!
Hallo! 👋
Hoe kunnen we je helpen?